ÜNİVERSiTEMİZDE MÜZİK ŞÖLENİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 23             18.03.2010

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrenci toplulukları düzenledikleri farklı etkinliklerle yeteneklerini sergiliyor. Kendilerine sunulan imkânları değerlendiren topluluk üyeleri KMÜ öğrencilerine de renkli dakikalar yaşatıyor.KMÜ Müzik Topluluğunun düzenlediği müzik şöleni gecesine katılan öğrenciler gönüllerince eğlendi. Yunus Emre Amfisinde gerçekleşen müzik dinletisine topluluğun akademik danışmanlığını üstlenen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Esengün’ün yanı sıra akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Bu tür etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Esengün “öğrencilerimizin bilimsel eğitimin yanında sosyal ve kültürel anlamda da kazanımlarının olması bizim için çok önemli. Bu bağlamda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak öğrencilerimizin her alanda gelişimini tam anlamıyla destekliyoruz ve onların yanında olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Farklı eserlerin seslendirildiği gecede salonu dolduran öğrenciler şarkılara eşlik ederken, topluluk üyeleri büyük alkış aldı.