KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN BAYRAM MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsanın yenilendiği, tazelendiği, temizlendiği, dünyayla ilişkisinin yeniden gözden geçirildiği, kimsesizlere sahip çıkıldığı ve yıllık ruh bakımının gerçekleştiği Ramazan ayını tamamlayarak bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, milletçe sahip olduğumuz değerleri ve güzellikleri en üst seviyede yaşadığımız ve genç kuşaklara aktarma fırsatı bulduğumuz, millet olma şuuruna erdiğimiz nadide zaman dilimleridir.

Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel ahlak ve değerlerimizin yalnızca bu ay ile sınırlı kalmayarak, bu güzelliklerin ömür boyu yaşanması en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere, tüm Karaman halkının ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”