KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN BAYRAM MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“En önemli değerlerimizden biri olan ve asırlardır coşkuyla kutladığımız Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu bayram günleri, toplumsal barışı ve kardeşliğimizi güçlendiren nadide günlerdir. Bu nedenle bayramda ülkemizin dört bir yanındaki kardeşlerimizin birbiriyle kucaklaşacağına, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatılacağına, birbirimize olan bağlılığımızın daha da artacağına inanıyorum. Bütün dünyada ve özellikle komşu ülkelerde akan kardeş kanının durması, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada barış ve adaletin hakim olması en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere, öğrencilerimizin, değerli ailelerinin, tüm Karaman halkının, ulusumuzun ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”