2. ÜNİKOP SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) tarafından ikincisi düzenlenecek olan spor oyunları 15 Ekim Çarşamba günü başlıyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Niğde Üniversitesinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan spor oyunları kapsamında voleybol, basketbol, hentbol ve futsal müsabakaları yer alıyor. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ise 15-16 Ekim tarihlerindeki voleybol müsabakalarına ev sahipliği yapıyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesindeki müsabakanın resmi açılışı ve seremonisi KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Salonunda 15 Ekim Çarşamba günü saat 11.30’da, madalya töreni ise 16 Ekim Perşembe günü 15.30'da gerçekleştirilecek.

ÜNİKOP Spor Oyunları programı şu şekilde:

15-16 Ekim: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (Voleybol)

15-18 Ekim: Mevlana Üniversitesi (Futsal)

15-19 Ekim: Aksaray Üniversitesi (Hentbol)

18-22 Ekim: Niğde Üniversitesi (Basketbol)