KMÜ’DE İŞ PLANI HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (KMÜ PTTO), Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Konya Teknokent işbirliği ile ‘KMÜ Girişim TÜBİTAK 1512 İş Planı Hazırlama Eğitimi’ verilecek.

Doç. Dr. Erkan Ülker tarafından verilecek eğitim programında, iş fikriyle oluşturulacak ürün ve hizmetler, iş fikrinin yenilikçi yönü ve teknoloji düzeyi, pazarlama analizi ve üretim planı gibi konu başlıkları işlenecek. Başarı öyküleri ve tecrübe paylaşımlarına da yer verilecek eğitimlerde iş planının hayata geçirilmesi için maliyet belirlenmesi ile danışmanlık ve diğer hizmet alımı giderlerinin hesaplanması hakkında bilgi verilecek.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan iş planı hazırlama eğitimi 17 Ekim Cuma günü 10.00’da başlayacak.