KMÜ’DE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TEMSİLCİSİ SEÇİLDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) öğrenci toplulukları temsilci seçimi yapıldı. Dört farklı adayın katıldığı ve yirmi topluluk başkanının oy kullandığı temsilci seçimlerini KMÜ El Sanatları Bölümü Mimari ve Dekoratif Sanatlar Programı ikinci sınıf öğrencisi Eren Anıl Erten kazandı.

“Ayrım yapmadan her topluluğun etkinliğine destek vereceğim”

KMÜ Öğrenci Toplulukları Temsilcisi Eren Anıl Erten seçimin ardından yaptığı açıklamada bütün topluluklara aynı mesafede duracağını söyleyerek, “Hiçbir topluluğu ayırt etmeden bütün topluluk başkanı arkadaşlarımla görüşerek hepsinin düzenlemiş oldukları etkinliklere canı gönülden destek vereceğim. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden, topluluklarımızın düzenleyeceği etkinlikleri duyurarak, bu etkinliklere yüksek oranda katılım sağlanmasını hedefliyorum.” dedi.

Topluluk başkanları ile her ay toplantı yapmayı planladığını dile getiren Erten, toplulukların sorunlarını, önerilerini ve projelerini dikkate alarak, gerekli durumlarda üniversite yönetimi ile görüşüp çözüm yolları aramaya çalışacağını belirtti.

Öğrenci Toplulukları Temsilcisi Erten son olarak üniversitede yapılacak sosyal ve kültürel etkinliklerin artması ve öğrencilerin daha aktif, daha sosyal bir yaşantıya sahip olması için bütün öğrenci toplulukları ile işbirliği içinde hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.