YENİ KURULAN ÜNİVERSİTELER KMİSYONU BAŞKANLIĞINA ÖĞRENCİMİZ SEÇİLDİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 32              02.04.2010

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Fatih DUR Y.Ö.K Ulusal Öğrenci Konseyi Yeni Kurulan Üniversiteler Komisyonu Başkanlığına seçildi.

Üniversitemiz ulusal alanda temsil edilmeye devam ediyor. ‘Yüksek Öğretim Kurulu Ulusal Öğrenci Konseyi Yeni Kurulan Üniversiteler Komisyonu’nun Başkanlığına KMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Fatih DUR seçildi.

KMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Fatih DUR Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinde düzenlen Yüksek Öğretim Kurulu diğer üniversite öğrenci konsey başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Y.Ö.K Ulusal Öğrenci Konseyi 2010 II. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesinde 10-11-12-13 Nisan tarihlerinde gerçekleşen toplantıda yapılan komisyon çalışmalarında, 45’e yakın yeni kurulan üniversitedeki sorunların belirlenmesi ve çözülmesi noktasında çalışmalar yapacak olan Y.Ö.K Ulusal Öğrenci Konseyi Yeni Kurulan Üniversiteler Komisyonu Başkanlığına seçilen, üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Fatih Dur şunları söyledi;

“Karadeniz Teknik Üniversitesinde gerçekleşen Y.Ö.K Ulusal Öğrenci Konseyi 2010 II. Olağan Genel Kurulda Üniversitelerdeki genel sorunlar, öğrenci konsey yönetmeliklerinde yapılacak değişiklikler ve Öğrenci Konseylerinin ulusal düzeydeki faaliyetler ve organizasyonlar da daha koordineli çalışabilmeleri için çalışma komisyonların yapılandırılması gibi konular ele alındı. Ayrıca Bizim için büyük bir başarı olan, 45’e yakın yeni kurulan üniversitenin sorunların belirlenmesi ve çözülmesi noktasında çalışmalar yapacak olan Y.Ö.K Ulusal Öğrenci Konseyi Yeni Kurulan Üniversiteler Komisyonu Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayız. Yeni kurulan üniversitelerin sorunlarıyla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma yapıp hızlı bir şekilde sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bu tür organizasyonlarda üniversitemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz ” dedi.