AZERBAYCAN HALK DANSLARI TOPLULUĞU ÜNİVERSİTEMİZDE

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 38            14.04.2010

Karaman Belediye Başkanlığımızın öncülüğünde İlimize gelen Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu sunduğu dans gösterisi ile üniversitemiz öğrencilerine keyifli dakikalar yaşattı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programda Ünlü Azeri sanatçı Cavit Tebrizli ve ekibi de sahne aldı.Gösteriye Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Esengün, Prof. Dr. Mehmet Karataş, idari ve akademik personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Dans topluluğu Azerbaycan’a özgü müzikler eşliğinde gösterilerini sunarken söylenen şarkılara salonda bulunan dinleyiciler de eşlik etti.

Gösteri sonunda Karaman Belediyesi’ne ve Azerbaycan Halk Dansları topluluğuna teşekkür eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Esengün topluluğa, günün anısına tabak hediye etti.