KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN YENİ YIL MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak başta Karaman’ın ve ülkemizin bilimsel, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak için çaba gösterdiğimiz bir yılı daha geride bıraktık.

2015 yılının şehrimiz ve ülkemiz adına ortak değerlerimizin daha ön planda olacağı, çalışma ve üretme şevkimizin geçmiş yıllara oranla daha çok artacağı, huzurun, kardeşliğin ve barışın egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesinin ve Karaman halkının yeni yılını kutluyor, herkesin huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini diliyorum.”