KMÜ’DE ÇEVRE KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Genç Tema Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Kömür Madenciliği ve Termik Santral’ konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

TEMA Vakfı’nın ‘Dünyayı Kurtaran Adım’ projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf sergisini akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci ziyaret etti.

Sergi ile ilgili açıklama yapan Topluluk Başkanı Hava Bayoğlu, “TEMA Vakfı, bu yıl mart ayında Türkiye'nin 54 ili, 69 üniversitesinden 142 gence ‘Doğal Kahramanlar’ eğitimi verdi. Eğitim sonunda katılımcılardan bulundukları ildeki çevre sorunlarını dile getirecek çalışmalar yapmaları istendi. Biz de topluluk olarak Karaman Akçaşehir’de kurulması planlanan termik santrale dikkat çekmek amacıyla bu sergiyi düzenledik.” dedi.