ERMENEK MESLEK YÜKSEKOLUMUZDA HER HAFTA BİR ETKİNLİK

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 45                 06.05.2010

Üniversitemize bağlı Ermenek Meslek Yüksekokulu’nda, öğretim üyeleri ve öğrencilere yönelik olarak her hafta bir kültür etkinliği düzenleniyor. KMÜ Ermenek Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencilerin işbirliği ile düzenlenen etkinliklerde üniversitenin farklı bölümlerdeki öğretim üyeleri, kendi uzmanlık alanlarıyla ilgili konularda konferanslar verecek.

7 Mayıs Cuma günü saat 10.30’da KMÜ Rektör Yrd Prof Dr Kemal Esengün’ün “İşletmelerde Yönetim İlkeleri” konusunda vereceği konferans ile başlayacak olan etkinlik programı, 17 Mayıs Pazartesi günü saat 10.30’da KMÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr Turan Karataş’ın vereceği “Şiirimizde Fetih” söyleşisi ile devam edecek. Öğretim Görevlisi Dr. İdris Nebi Uysal’ın, 21 Mayıs Cuma günü saat 10.30’da “Güçlü ve Zengin Dil Türkçe” başlıklı konferansının ardından ise 28 Mayıs Cuma günü saat 10.30’da Öğr. Gör. Hatice Yalçın “Evlilik Okulu” başlığı altında eş seçimi, evliliğin temel unsurları ile ilgili söyleşi gerçekleştirecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ermenek Meslek Yüksekokulundaki öğrenciler ile kaynaşma, bilgi alış-verişi, olaylara farklı ufuktan bakma ve toplumsal duyarlılık oluşturma amacıyla gerçekleştirilecek olan konferans ve söyleşiler, Mayıs ayı boyunca devam edecek.

Ermenek’teki öğrenci ve öğretim elemanı birlikteliği ile her seminerde değişik konuların ele alınacağı Ermenek MYO Kültürel Etkinlikler programlarına yoğun ilgi olması bekleniyor.