TEMİZLİK HİZMETLERİNDE GÖREV ALAN PERSONELİN SERTİFİKALARI VERİLDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ve Karaman Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile üniversitede temizlik hizmetlerinde görev alan personelin ‘Ev ve Kurum Temizliği’ konulu eğitim programı tamamlanarak programı başarıyla bitiren personele sertifikaları verildi.

Karaman Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Ayşe Uçar Göksu’nun eğitmenliğinde 6 Ocak’ta başlayıp 18 Mart’a kadar süren 208 saatlik eğitim programının sonunda eğitime katılan personel akşam yemeğinde bir araya geldi. Keyifli geçen akşam yemeğinin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde başarılı olan 78 personel sertifikalarını Usta Öğretici Ayşe Uçar Göksu’nun elinden aldı.

“Seksen tane dost kazandım”

Sertifika töreninin ardından konuşan Usta Öğretici Ayşe Uçar Göksu birlikte yenen akşam yemeği ve sertifika töreninden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaklaşık iki buçuk ay süren eğitimlerimizi tamamladık ve arkadaşlarımıza sertifikalarını teslim ettik. Bu zaman içerisinde bütün arkadaşlarımızla yalnızca eğitmen-kursiyer ilişkisi değil, çok iyi arkadaşlıklar kurduk. Geriye dönüp baktığımda verilen eğitimlerin yanı sıra seksen tane dost edindiğimi görüyorum. Başarılı olan olmayan bütün arkadaşlarıma ve bize üniversitesinin kapılarını açarak bu imkânı veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.