KMÜ’DE MART AYI ONBİR FARKLI ETKİNLİKLE SONA ERİYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Mart ayı birbirinden farklı etkinliklerle sona eriyor. Üniversitede 23-31 Mart tarihleri arasında onbir ayrı program öğrencilerle buluşacak. Etkinliklerin konu başlıkları şu şekilde: “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Resim Sergisi, Twitter ve Vine Fenomenleri İle Söyleşi, Beden Eğitiminin Meşalesi ‘Selim Sırrı Tarcan’ Konferansı, Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Avcı İle Söyleşi, Dalga (The Wave) Sinema Gösterimi, Kariyer Yönetimi Semineri, Türkiye'de Kadın Algısı Konferansı, Serbest Kürsü (Kadına Şiddet ve Kadın Hakları), Sağlık Yöneticiliği Konferansı, Türklerin Tarih Sahnesine Çıkışı ve Göktürkler Konferansı, Kamu Yönetimi Söyleşileri.”

Pazartesi Üç Etkinlik

Haftanın ilk etkinliği Genç Tarihçiler Topluluğu tarafından düzenlenecek olan ‘18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma‘ konulu resim sergisi olacak. SKS Sergi Alanındaki etkinlik saat 9’da başlayacak.

Diğer etkinlik ise ‘Twitter ve Vine Fenomenleri İle Söyleşi’ başlıklı etkinlik olacak. Genç Araştırmacılar Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşinin konukları Semih Varol, Can Tosun, Ahmet Elbistanlı, Berat Toksöz ve Bülent Mert olacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonundaki etkinlik saat 14’te başlayacak.

Pazartesi gününün son etkinliği ise “Beden Eğitiminin Meşalesi Selim Sırrı TARCAN” konferansı olacak. KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından düzenlenecek olan etkinlik KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)  Prof. Dr. Kemal Esengün Konferans Salonunda saat 14’te başlayacak.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Avcı İle Söyleşi

Genç Araştırmacılar Topluluğu tarafından 24 Mart Salı günü ‘Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Avcı İle Söyleşi’ başlıklı etkinlik düzenlenecek. SKS 2 Nolu Konferans Salonundaki söyleşi saat 14’te başlayacak.

"Dalga (The Wave)" Sinema Gösterimi

26 Mart Çarşamba gününün tek etkinliği Felsefi Düşünce Öğrenci Topluluğunun düzenleyeceği ‘Dalga (The Wave)’ konulu sinema gösterimi olacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek film gösterimi saat 14.30’da başlayacak.

Cuma İki Etkinlik

Cuma gününün ilk etkinliği Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen Serkan Şengül’ün vereceği ‘Kariyer Yönetimi’ başlıklı seminer olacak. SKS 2 Nolu Konferans Salonundaki seminer saat 13’te başlayacak.

Günün ve haftanın son etkinliği ise Sosyoloji Topluluğu tarafından düzenlenen Prof. Dr. Kamile Oya Paker’in konuşmacı olarak katılacağı ‘Türkiye'de Kadın Algısı’ adlı konferans olacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonundaki etkinlik saat 15’te başlayacak.

Pazartesi İki Etkinlik

Haftanın ilk etkinliği Gençlik İnisiyatifi Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Serbest Kürsü (Kadına Şiddet ve Kadın Hakları)‘ konulu söyleşi programı olacak. SKS 2 Nolu Konferans Salonundaki etkinlik saat 13’te başlayacak.

Günün diğer etkinliği ise Sağlık, Kültür ve Etik Topluluğu tarafından düzenlenen ve sunumunu Dr. Ayhan Erenoğlu’nun yapacağı ‘Sağlık Yöneticiliği Konferansı’ olacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek etkinlik saat 14’te başlayacak.

Salı İki Etkinlik

Mart ayının son etkinliği ise Genç Tarihçiler Topluluğunun düzenlediği ‘Türklerin Tarih Sahnesine Çıkışı ve Göktürkler’ konferansı olacak. 31 Mart Salı günü SKS 1 Nolu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek etkinlik saat 13.30’da başlayacak.

Salı günü düzenlenecek ikinci etkinlik ise ‘Kamu Yönetimi Söyleşileri’ olacak. KMÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenecek söyleşi programında Kazım Karabekir Kaymakamı Mehmet Uslu öğrencilerle bir araya gelecek. Program, Prof. Dr. Kemal Esengün Konferans Salonunda saat 14.30’da başlayacak.