ERMENEK’TE ŞENLİK VAR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 58      01.06.2010

Üniversitemiz Ermenek Meslek Yüksekokulunda düzenlenen Bahar Şenlikleri coşkulu bir açılışla başladı. Meslek Yüksekokulu’nun ilk kez düzenlediği şenlik açılışına Rektör Yardımcımız Ermenek Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Mehmet KARATAŞ, Ermenek Belediye Başkanı Necati AKPINAR, Güneyyurt Belediye Başkanı Celil YAĞIZ, Ermenek İlçe Emniyet Müdür Vekili Kadir BAŞOĞLU, Ermenek Meslek Yüksekokulu Personeli, öğrenciler ve Ermenekliler katıldı.

Prof. Dr. Mehmet KARATAŞ yaptığı açılış konuşmasında “Yüksekokulumuzda Bahar Şenliklerini ilk kez yapıyoruz. Görüyorum ki, görevli arkadaşlarımız çok iyi bir şekilde hazırlanmışlar. Katkıda bulunan bütün mesai arkadaşlarıma ve Belediye Başkanımız Necati AKPINAR’ a teşekkür ederim” dedi.

Ermenek Belediye başkanı Necati AKPINAR’ da “Yüksekokul bünyesinde böyle bir etkinliğin yapılmasından ve gençlerimizin bundan faydalanmasından büyük mutluluk duyuyorum. Belediye olarak bu tür etkinliklere her zaman destek olmaya çalışıyoruz ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bahar şenlikleri çerçevesinde Meslek Yüksekokulu kampüs alanı içerisinde oluşturulan stantlarda öğrenciler çeşitli ürünleri sergilerken Ermenek esnafına da stantlarda sergi açma imkanı verildi.

Eğlence ve sosyal aktivitelerin bir arada bulunduğu Bahar şenlikleri kapsamında 04.06.2010 Cuma günü saat 15:00 da Ermenek Belediyesi düğün salonunda K.M.Ü. Tiyatro Topluluğunun tiyatro gösterisi, yine aynı tarihte saat 17:30 da K.M.Ü. Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan KARATAŞ ile “Şiir Dinletisi” programı düzenlenecektir.

3 gün sürecek olan Şenlikler 05.06.2010 Cumartesi akşamı Rektörümüz Prof. Dr. Sabri GÖKMEN’ in katılımıyla Ermenek Selçuk Otel’ de yapılacak mezuniyet töreni ve mezuniyet balosu ile son bulacaktır.