KMÜ TAEKWONDO TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Taekwondo takımı Manisa’da düzenlenen Üniversiteler Taekwondo Türkiye Şampiyonasına katıldı. Antrenörlüğünü Öğr. Gör. Kemal Kabasakal’ın yaptığı ve dokuz öğrencinin yer aldığı KMÜ Taekwondo takımı Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

62 üniversiteden 150'si bayan, 225'i erkek olmak üzere toplam 375 sporcunun yer aldığı müsabakalar kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Müsabakalar sonuncunda erkeklerde Fuatcan Aldemir 58 kiloda altın madalya kazanırken, Murat Sarıışık 87 kiloda gümüş madalya, Mert Erdoğan ise 54 kiloda bronz madalya elde etti. Bayanlarda ise Fulden Gökalp 62 kiloda altın madalya kazanırken Büşra Akbay 67 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.