KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN BAYRAM MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sabrın ve bereketin simgesi olan mübarek Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak toplumumuzu kaynaştıran ve kardeşliğimizi pekiştiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışı ve kardeşliğimizi güçlendiren nadide günlerdir. Ramazan Bayramı vesilesiyle ülkemizin dört bir yanındaki kardeşlerimizin birbiriyle kucaklaşacağına ve birbirimize olan bağlılığımızın daha da artacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşünceler içinde başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere tüm Karaman halkının ve milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”