KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN BAYRAM MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İyilik ve güzelliklerin üst düzeyde ortaya çıktığı, sevinçlerin olduğu kadar sıkıntıların da paylaşıldığı, insanların Yaratıcı’ya ve birbirlerine daha çok yaklaştığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban sayesinde kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızı yeniden hatırlamalı, yardımlaşma ve dayanışmayı en üst düzeye çıkarmalıyız.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bizi biz yapan değerleri bayram vesilesiyle yeniden hatırlamalı; sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin ülkemizde ve dünyamızda hakim olması için bütün imkanlarımızı seferber etmeliyiz. Bayrama buruk giren şehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesiz ve muhtaçları unutmayarak bayram sevincini onlarla paylaşmalı, sevinçte ve kederde bir ve beraber olduğumuzu bütün dünyaya göstermeliyiz.

Bu vesileyle başta öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ile değerli aileleri olmak üzere, tüm Karaman halkının ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlar, kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”