ÜNİVERSİTELER KARAMAN’DA BULUŞTU

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından 22-23 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenen 1. Üniversite Tanıtım Günleri, öğrencilerle üniversiteleri buluşturdu.

Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile birlikte on beş üniversite katılırken stantlara yaklaşık beş bin ziyaretçi uğradı.

Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Yıldırım ve Prof. Dr. Osman Çevik, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münir Oktay, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile davetliler ve öğrencilerin katıldığı açılış programının ardından protokol üyeleri stantları gezerek bilgi aldılar. Karaman merkez ve ilçelerinden ise lise öğrencileri ve öğretmenler iki gün boyunca üniversitelerin stantlarını ziyaret ederek yükseköğrenim hakkında merak ettiklerini öğrenme ve üniversitelerle tanışma fırsatı elde etti.