KARAMANOĞULLARI TARAFTAR GRUBUNDAN REKTÖR GÖKMEN’E ZİYARET

Karaman Belediyespor Kulübü taraftar gruplarından Karamanoğulları taraftar gurubu temsilcileri Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret etti.

Taraftar grubu başkanı Şevket Dinç ile temsilciler Mehmet Saraç, Mustafa İşler ve Selami Kiş’in gerçekleştirdiği ziyarette dünya ve Türkiye futbolunun değerlendirmesi yapılırken taraftar grubu temsilcileri 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile ilgili Rektör Gökmen’e görüşlerini ifade ettiler.

Üniversitenin fiziki altyapısı ve sportif faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan temsilciler ve KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ayrıca Karaman Belediyespor takımının durumu hakkında da sohbet etti.

Grup başkanı ve temsilcilerinin Rektör Gökmen’e Karamanoğulları taraftar grubu atkısı hediye etmesinin ardından ziyaret sona erdi.