KMÜ’DE MATERYAL SERGİSİ AÇILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Dersi kapsamında düzenlenen “Materyal Sergisi” açıldı.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Sergi Salonunda açılan sergiye Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Yıldırım ve Prof. Dr. Osman Çevik, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zeki Ünal ile birçok davetli ve öğrenci katıldı.

Proje danışmanı Yrd. Doç. Dr. Veysel Temel serginin amacını “öğretmenlik mesleğine atılmadan önce öğrencilerin kullanacakları araçları gerektiği zaman elleriyle yaparak materyalleri daha yakından tanımalarına fırsat sunmak ve dersin daha etkin bir şekilde işlenmesini sağlamak” olarak açıkladı.  Yrd. Doç. Dr. Temel, sergi sayesinde öğrencilerin Materyal Tasarımı dersi hakkında öngörü kazanabileceklerini, bunun yanı sıra özellikle minik ziyaretçilerin spora ilgilerinin artabileceğini sözlerine ekledi.

Sergide 14 farklı dalda yapılan maketler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Büyük ilgi gören sergi gün boyu devam etti.