KMÜ ÖĞRENCİLERİ MİNİKLERLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencileri ilköğretim öğrencileri ile bir araya geldi.

BESYO öğrencileri ders etkinlikleri çerçevesinde yeni projelere imza atmaya devam ediyor. ‘Öğretim İlke ve Yöntemleri’ dersi kapsamında Karaman Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu dokuzuncu sınıf öğrencilerine ders anlatan KMÜ’lü öğrenciler, minik öğrencilere sporun hayatımızdaki önemini eğlenceli oyunlar ve sportif aktivitelerle anlatırken minikler de eğlenceli ve farklı bir gün geçirdiler.

Dersin sorumlu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Veysel Temel, “Dörderli gruplar halinde gerçekleştirdiğimiz uygulamalı ders anlatma programında BESYO öğrencilerimiz ilk öğretmenlik deneyimlerini yaşayarak öğrenirken gelecekte icra edecekleri öğretmelik mesleğinin önemi konusunda da bilgi sahibi olma fırsatı yakaladılar.” şeklinde konuştu.

Etkinlik minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle birlikte sona erdi.