KMÜ’DE İDARİ PERSONELE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından üniversitenin idari personeline yönelik hizmet içi eğitim düzenlendi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve çok sayıda personelin katıldığı eğitim programında KMÜ Personel Daire Başkanı Mustafa Sağlam “İştirakçiliğin Tespiti, Müktesep Kavramı, Ek Gösterge, Mal Bildirimi” gibi konularda sunum yaparken Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Sedat Ünlü ve Hasan Hüseyin Bozkuş, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanlarının Atamalarına İlişkin Hususlar”, “İzin” ve “Hizmet İçi Eğitim” konularında sunum yaptılar.

Örnek uygulamalara da yer verilen eğitim, katılımcıların merak ettikleri soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.