KMÜ REKTÖRÜ SABRİ GÖKMEN’İN YENİ YIL MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak ülkemizin akademik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sunmak amacıyla bütün imkanlarımızı seferber ederek çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyor; umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir dönemi ifade eder.

2016 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın tesis edildiği, ülkemiz adına ortak değerlerimizin ön plana çıkarıldığı, hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak, huzurlu günler getirmesini diliyorum. Yeni yılda hepimizin ülkemiz ve insanlık adına faydalı ve güzel çalışmalara imza atması temennisiyle, tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesinin ve Karamanlı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.”