KAZIM KARABEKİR MYO ÖĞRENCİLERİNDEN MECLİS ZİYARETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve yüksekokul personeli Ankara’da Meclis ziyareti gerçekleştirdi.

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik programı ile Yönetim ve Organizasyon programı öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte TBMM Meclis Genel Kurulu ziyaret edilerek yetkililerden bilgi alındı.

Öğrencilere ilk olarak Meclis Genel Kurulu gezdirilerek Genel Kurulun yerleşme ve çalışma düzeni hakkında bilgi verildi. Ardından Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Muhtar Gün, öğrencilere sekreterlik mesleğinin incelikleri, nitelikleri ve kariyer yolları gibi konularda seminer verdi, bu konuda tecrübelerini paylaşarak öğrencilerin sorularını cevapladı.

Son olarak Ankara’nın simgelerinden olan Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Öğrenciler, gezi ile Ankara’nın tarihi ve kültürel mekânlarını da tanıma fırsatı yakaladılar.