15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ KMÜ’DE YAŞATILACAK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde hizmet vermekte olan iki konferans salonuna isim verildi.

Üniversite Senatosu tarafından 05 Ağustos’ta düzenlenen toplantıda alınan karar doğrultusunda 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 1 Nolu Salona verilirken, KMÜ 1000 kişilik Konferans Salonunun ismi ise 15 Temmuz Konferans Salonu olarak belirlendi.

KMÜ Senatosu tarafından alınan karar şu şekilde:

“Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen başkanlığında Rektörlük Senato Toplantı Salonunda toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Konferans Salonunun (1000 kişilik) isminin ’15 Temmuz Konferans Salonu’ olarak, SKS 1 Nolu salonun isminin ise ‘Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’ olarak belirlenmesine katılanların oy birliğiyle karar verildi.”