KMÜ’NÜN ÖĞRENCİ SAYISI 14 BİNİ AŞTI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) öğrenci sayısı 14 bini aştı. Üniversitenin 14 bininci öğrencisi olarak kayıt yaptıran Tuğçe Sayar, öğrenci belgesini ve kimliğini KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in elinden aldı.

2016 ÖSYS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelerdeki öğrenci kayıtları sürüyor. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde geçtiğimiz günlerde 13 bininci öğrencinin kayıt heyecanı yaşanırken kayıtların son gününde ise üniversitenin 14 bininci öğrencisi olan Tuğçe Sayar kaydını yaptırdı.

“Rektörümüz ve dekanımızla tanışmak çok güzel bir duygu”

KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü kazanan Gaziantepli Tuğçe Sayar, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, “Kayıt için geldiğim üniversitemde rektörümüzle ve dekanımızla tanışma imkânı buldum. Bu çok farklı ve güzel bir duygu. Karaman ve üniversite hakkında çok fazla bilgim yoktu fakat buraya geldikten sonra burada yaşamayı bile düşündüm. Aynı zamanda üniversitemizin 14 bininci öğrencisi oldum. Bunun için de kendimi ayrıca şanslı hissediyorum.” dedi.

Tuğçe Sayar’a Çifte Tebrik

Kayıt işlemlerinin ardından KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çevik de Tuğçe Sayar’ı tebrik ettiler.

Rektör Gökmen, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinden gelen Tuğçe ve annesi ile bir süre sohbet ettikten sonra şöyle konuştu: “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, personeli ve öğrencileri ile büyük bir ailedir. Artık Tuğçe de öğrencimiz olarak bu ailenin bir ferdi oldu. Bu aileye yeni bireyler katıldıkça mutluluğumuz daha da artıyor. Öğrencilerimizin yetişmesinde, bu noktalara gelmesinde en büyük pay sahibi elbette aileleridir. Buraya gelen öğrencilerimiz aileleri için ne ifade ediyorlarsa bizim için de aynı değere sahipler. Ailelerimizin içi rahat olsun çünkü öğrencilerimiz önce Allah’a sonra bize emanetler. Öğrencimiz Tuğçe’nin ve diğer öğrencilerimizin kayıtlarının hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”