KMÜ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. MEHMET KARATAŞ “ÜNİVERSİTEMİZE GELEN KONUKLARIMIZIN FİKİRLERİNDEN FEYZALIYORUZ.”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 32                   07.04.2011

Süleyman Demirel Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümünden Yrd. Doç Dr. Ömer Şekerci Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Mehmet Karataş’ı ziyaret etti. Şekerci Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine birçok defa ziyarette bulunduğunu belirterek “her gelişimde KMÜ’ nün önemli bir yol katettiğini gözlemlemekteyim. Yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen çok hızlı fiziki yapılanmanın yanında son derece sıcak bir akademik ortam oluşturan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini takdirle izliyorum. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karataş ise ülkemiz bilimine önemli katkılar yapan bilim adamlarını üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yrd. Doç Dr. Ömer Şekerci, akademik çalışmalarının yanı sıra kültürel anlamda da çevresine katkı sağlayan bir akademisyendir. Bu anlamda üniversitemizle ilgili yapmış olduğu gözlemler ve olumlu düşünceler bizim için önem arz etmektedir.” dedi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak objektif bakışın kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Karataş “tüm üniversitelerden gelen konuklarımızın fikirlerinden feyzalıyoruz.” şeklinde konuştu.