3.615 ÖĞRENCİ KMÜ ÇATISI ALTINA GİRDİ

2016 ÖSYS sonuçlarına göre Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) kazanan öğrenciler kayıtlarını tamamladılar. E-devlet üzerinden online olarak 2.494, şahsen ise 1.121 öğrenci üniversiteye kayıt yaptırırken kayıtlar sonucunda 1.596’sı lisans, 2.019'u ön lisans olmak üzere toplamda 3.615 öğrenci KMÜ ailesine katıldı.

KMÜ Ailesi, 14.195 Öğrencisiyle Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başlayacak

Yeni öğrencileriyle birlikte giderek büyüyen KMÜ ailesi, 14.195 öğrencisiyle 2016-2017 eğitim-öğretim yılına başlayacak. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin emin adımlarla büyümesinin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, öğrencilere hitaben "Üniversitemize hoş geldiniz diyor, yoğun bir hazırlık süreci sonunda elde ettiğiniz başarıyı tebrik ediyorum. Hayatınızın bundan sonraki aşamaları için gereken akademik ve kültürel sermayeyi üniversitemizden edineceğinize inanıyorum. Siz tercihinizle bizi kazandınız, bizler de sizi kazandık. Bu sürecin nihai kazananı ise milletimiz olacaktır." dedi. Rektör Gökmen, son olarak yeni eğitim-öğretim yılının KMÜ öğrencileri ve personeli için huzurlu ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.