KMÜ, KARABEKİR MYO ÖĞRENCİLERİNDEN SAĞLIK BAKANLIĞI VE TBMM'YE GEZİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu tarafından Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne  teknik gezi düzenlendi. Geziye Yüksekokul öğrencileri ve öğretim görevlileri katıldı.

Sağlık Bakanlığında  Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Kamil Türkmen, öğrencilere sağlık sektörü, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik programının geleceği hakkında bilgi verdi. Sekreterlik mesleğinin incelikleri, gerektirdiği nitelikler, kariyer yolları gibi konularda mesleki tecrübelerini paylaşan Türkmen, kendi başarı hikâyesini de anlatarak öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Rehber eşliğinde Meclis Genel Kurulu'nu da gezen öğrenciler, Genel Kurul yerleşme ve çalışma düzeni hakkında bilgi edindiler.

Ankara’nın simgelerinden olan Anıtkabir’in de ziyaret edildiği gezide öğrenciler,  başkentin tarihi ve kültürel mekânlarını tanıma imkânı buldular.