KMÜ ÖĞRENCİLERİ MİNİKLERLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Kültür ve Etik Topluluğu öğrencileri Gülkaya İlköğretim okulunu ziyaret etti. KMÜ’lü öğrencilere ziyaret esnasında Araştırma Görevlileri Rabia Erten ve Ramazan Kocakaya ile Psikolog Esra Öksüz eşlik etti.

KMÜ’lü öğrenciler ziyarette minik öğrencilere kırtasiye malzemesi, oyuncak, masa örtüsü, perde ve sabunluk hediye etti. Ziyarette ayrıca KMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri ağız ve diş sağlığı, el yıkama ve hijyen eğitimi hakkında minikleri bilgilendirdi.

Sağlık Kültür ve Etik Öğrenci Topluluğu Başkanı Berivan Kınış, ”Biz topluluk olarak ‘Kendinizi mutlu etmenin yolu başkalarını mutlu etmektir’ sözünden hareketle bu yola çıktık. Son derece saf ve masum küçük yüreklerin yüzündeki tebessümü görmek bizim için her şeye değerdi. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. Destek vermek isteyen herkesi aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

KMÜ’lü öğrencilerle miniklerin futbol oynayıp keyifli vakit geçirmelerinin ardından ziyaret sona erdi.