KMÜ’DE AİLE DANIŞMANLIĞI KURSU AÇILACAK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KMÜSEM) tarafından ‘Aile Danışmanlığı’ kursu açılacak.

Koordinatörlüğünü Doç. Dr. Nejla Canbulat Şahiner’in yapacağı kurs; sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi alanlarında en az dört yıllık lisans programından mezun veya mezun olabilecek kişilere yönelik olacak.

Kurs 10 Aralık'ta Başlıyor, Son Başvuru 28 Kasım

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde 10 Aralık Cumartesi günü başlayacak olan kursta 300 saat teorik, 90 saat uygulama ve 60 saat süpervizyon olmak üzere 450 saat eğitim verilecek. Katılım ücretinin 3 bin TL olduğu kursta kursiyer sayısı 30 kişiyle sınırlı tutulacak.

Kursa katılmak isteyenlerin kurs ücretini veya ilk taksitini yatırdıktan sonra gerekli belgelerle birlikte Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğüne şahsen gelerek 28 Kasım 2016 tarihine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Aile Danışmanlığı Kursu hakkında detaylı bilgiye http://sem.kmu.edu.tr/duyuru.aspx?ayrinti=369   adresinden ulaşılabilir.