KMÜ'DE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Enerji Verimliliği Öğrenci Topluluğu tarafından fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Bifa Bisküvi'nin desteğiyle gerçekleşen fidan dikimine KMÜ Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

KMÜ Enerji Verimliliği Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Selmin Ener Ruşen fidan dikiminin ardından yaptığı konuşmada "Üniversitemizin bizlere sağladığı yer imkanı sayesinde bu fidan dikimini gerçekleştirdik ve bu sayede üniversite yerleşkemizi daha yeşil hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen Öğrenci Topluluğumuza ve Bifa Bisküvi yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi. Etkinlik, Bifa Bisküvi yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.