KMÜ'DE ARAPÇA KURSİYERLERİNE SERTİFİKA VERİLDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KMÜSEM) tarafından düzenlenen Arapça konuşma kursu sona erdi.

Üniversitede şubat ayından bu yana verilen 144 saatlik Arapça kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. KMÜ Genel Sekreterlik Makamında gerçekleştirilen sertifika töreninde kendisi de kursiyerlerden biri olan Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, KMÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Darıcı, Eğitmen Öğr. Gör. Emad Abdelbaky Aly  ve katılımcılar yer aldı.

Sürekli Eğitim Merkezi olarak üniversitede talep edilen her alanda kurs düzenlemeye çalıştıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Bülent Darıcı, "Günümüz koşullarında bireylerin aranan nitelikte insan profiline ulaşmalarına ve kişisel gelişimlerine destek olmak, beceri ve yeterliklerine katkı sunmak amacıyla yeni kurslar açmaya devam edeceğiz." dedi.