KMÜ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI BİRİNCİ LİG’DE

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Erkek Voleybol Takımı, Sivas'ta yapılan Üniversitelerarası İkinci Lig Voleybol Müsabakalarında şampiyon olarak birinci lige yükseldi.

Turnuva ile ilgili görüşlerini paylaşan KMÜ Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Öğretim Görevlisi Kemal Kabasakal, 20-22 Aralık tarihlerinde düzenlenen müsabakalar sonucunda takım olarak büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, “Sonunda şampiyon olduk ve birinci lige çıkmaya hak kazandık. Öğrencilerimle gurur duyuyor ve onları yürekten kutluyorum. Bundan sonra KMÜ Voleybol takımı olarak üniversitemizi birinci ligde de en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Üniversite yönetimimize ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.