BAŞKAN ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunda (KMÜ KKMYO) düzenlenen söyleşiyle Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan öğrencilerle biraraya geldi. KKMYO Yerel Yönetimler Bölümü tarafından düzenlenen söyleşi programına Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Polat, yüksekokul personeli ve öğrenciler katıldı.

Başkan Çalışkan, Türkiye’nin jeopolitik konumunun önemine değinerek, “Son yıllarda artan terör olayları ve Ortadoğu'da yaşanan gelişmelere baktığımız zaman, ne kadar zorlu bir coğrafyada yaşadığımızı daha iyi görebiliyoruz. Tarih boyunca bu topraklar üzerinde bir takım kirli emelleri olan güçler tarafından siyasi, ekonomik ve toplumsal anlamda sürekli saldırılara maruz kaldık. Bu noktada toplum olarak üzerimize düşen görev; dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. İşte bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin üstesinden geldik. Büyüyen ve gelişen Türkiye yolunda genç nesillerimizin üzerine son derece önemli sorumluluklar düşmektedir.” dedi.

Başkan Çalışkan, ülkemize yapılabilecek en iyi yatırımın işimizi en iyi şekilde yapmaktan geçtiğini belirterek konuşmasını tamamladı. Söyleşi, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ve onurluk takdiminin ardından sona erdi.