REKTÖR AKGÜL’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati bir role sahip olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sevinçle kutluyoruz. Kültür ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla emek ve alın terinin önemini bilen bir millet olarak, 1 Mayıs’ın toplumumuzdaki dostluk ve dayanışmayı artırması, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi en büyük temennimizdir.

Ülkemiz, her kesimden ve düşünceden insanın omuz omuza vererek çalışması ve üretmesiyle daha güçlü hale gelecek, gerek sosyal ve kültürel gerek ekonomik anlamda bütün değerleriyle birlikte tarihine yakışır bir konuma erişecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs'ın milletçe daha fazla kaynaşmamıza ve kucaklaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.”