KMÜ’DE BİRLİK ZİNCİRİ OLUŞTURULDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ temasıyla ‘birlik zinciri’ oluşturuldu.

“Bir olalım, iri olalım, diri olalım”

KMÜ öğrencileri, üniversite yerleşkesinde el ele vererek halka oluşturdular ve her yeni öğrencinin zincire katılmasıyla halka büyüdü. Etkinlik hakkında açıklama yapan Öğretim Görevlisi Keriman Yıldız, “Ülkemizin çok ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz bugünlerde birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. El ele verildiği takdirde altından kalkılamayacak hiçbir şey olmadığını göstermek istedik. Birlik ve beraberliğe önem veren, bedenen ve beynen diri olan, toplum yararına çalışabilecek bilinçli nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Bizlere bu yolda destek olan başta KMÜ ailesine ve çok değerli öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum.”  dedi.