Türkiye Üniversitelerarası Bowling Şampiyonası KMÜ'de Yapılıyor

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 17     31.03.2009

Turnuvayı KMÜ Rektör Yrd Prof. Dr. Mehmet Karataş, Üniversite Sporları Federasyonu gözlemcisi, Bowling Sporu İl Temsilcisi, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü temsilcisi ve KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Avcı’dan oluşan bir ekip yönetecektir.

Yarışmalara katılan üniversitelerin grupları belirlenip fikstürü hazırlanmaktadır. Müsabakalar takım ve sporcu sayısına göre düzenlenecektir. Üniversite Sporları Federasyonu Bowling Dalı tarafından deplasman hakemleri görevlendirilmiştir. Derece alan takım ve sporcuların ödülleri, turnuvanın sonunda yapılacak bir tören ile verilecektir.
       8 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde Teknik Toplantı yapılıp müsabakalar ve turnuva hakkında bilgi verildikten sonra, misafirler konaklama yerlerine ulaştırılacaktır. 9 Nisan Perşembe günü Vision Bowling Salonu’nda Açılış Töreni yapılacaktır. Törende saygı duruşu, İstiklal Marşı’mızın okunması, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri GÖKMEN’in konuşmasının ardından müsabakalar gerçekleştirilecektir. 10 Nisan Cuma günü final maçları ve ödül töreni yapılacaktır.
      Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerinin katılacağı turnuvaya tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ailesi ve Karaman halkı davetlidir.