KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MÜZİK DİNLETİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından müzik dinletisi düzenlendi.

Sazda Mehmet Yaman’ın, gitarda Hasan Çalıcı’nın; vokalde Ayşe Duman, Kısmet Mutlu, Melek Atçeken, Merve Uysal, Mihriban Saygın ve Naime Tunç’un yer aldığı müzik dinletisine çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin keyifli saatler geçirdiği müzik dinletisinde 'Sen Benden Gittin Gideli, Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme, Yazın Yağar Kar Başıma, Ahirim Sensin, Gesi Bağları, Altın Yüzüğüm Kırıldı, Kara Tren, Yürüyorum Dikenlerin Üzerinde, Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden, İki Keklik, Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman, Yan Benimle, Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor, Sunam, Arpa Buğday Daneler, Bahça Duvarından Aştım, Ankara'nın Bağları ve Şeker Oğlan' türküleri seslendirildi.