KMÜ'DE 'EVRENSEL' FOTOĞRAF SERGİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) İşletme ve Ekonomi Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Evrensel' temalı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Yaklaşık 30 fotoğraf karesinin yer aldığı sergi hakkında açıklamada bulunan İşletme ve Ekonomi Öğrenci Topluluğu Başkanı Hasan Hüseyin Alkan, "İşletme bir hizmet aracıdır ve toplumu beşeri, tarihi, coğrafi açıdan çok iyi bilmeyi gerektirir. Düzenlemiş olduğumuz bu sergiyle toplumumuzun değişik kesimlerine, yörelerine ve insanlarına ayna tutmayı amaçladık." dedi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi Lütfi Tekin'in fotoğraflarından oluşan sergide Karaman başta olmak üzere Anadolu'nun değişik yerlerindeki insan ve doğa manzaraları ile görülmeye değer enstantaneler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.