EN İYİ POSTER KMÜ ÖĞRENCİSİNDEN

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:75            13.05.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde 12-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Uluslararası Türkçe Konuşan Öğrenciler Kongresinde, 113 öğrencinin ve çok sayıda akademisyenin katıldığı, 26 farklı ülkeden gelen gençlerin sunumlar yaptığı kongrede, araştırmaların sunulduğu posterler, dikkatle incelendi.

Kongre boyunca katılımcıların oy vermesi sonucu “En İyi Poster” alanında birincilik ödülü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Mustafa Doğan’a verildi. Araştırmanın içeriğinin yanısıra, araştırma bulgularının en anlaşılır şekilde sunulmasını sağlayan ve görsel motiflerden oluşan poster, katılımcılar tarafından dikkatle incelenip, görsellik ve içerik açısından en iyi poster olarak değerlendirildi.

Poster birincisi Mustafa Doğan’a, 13 Mayıs Cuma günü yapılan Kongre Değerlendirme Toplantısında, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen tarafından hediyesi takdim edildi.