KMÜ'DE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARIYLA YILSONU TOPLANTISI YAPILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrenci topluluk üyeleriyle yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi içerisindeki faaliyetlerin değerlendirildiği kahvaltılı toplantıya Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cahit Suci, Şube Müdürleri Murat Şahintürk, Seyit Şen, Veysel Göktekin ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda Daire Başkanı Suci, öğrenci topluluklarının yıl içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili değerlendirmede bulunarak gelecek dönemdeki projelerden bahsetti.

Toplantıda görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından yıl içerisinde en çok etkinlik yapan topluluk başkanlarına ödülleri verildi. Kültür Ahlak ve Medeniyet Topluluğu yıl içerisinde yaptığı yirmi etkinlikle birinci; İlim ve Medeniyet Topluluğu on etkinlikle ikinci; Türkiye Gençlik Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Etik Topluluğu dokuz etkinlikle üçüncü; Genç Girişimciler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyoloji ve Türk Otağı Öğrenci Toplulukları da sekiz etkinlikle dördüncü oldu.

Toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.