KMÜ ANKARA’DA ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Eket Fuarcılık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ankara’da düzenlenen üniversite  tanıtım fuarına katıldı.

Ankara Anfa Altınpark'ta 13-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenen ve öğrencilerin yaz mevsimine rağmen yoğun ilgi gösterdiği fuarda KMÜ'nün yanı sıra ülkemizdeki diğer özel ve devlet üniversiteleri de kendilerini tanıtma imkânı buldular. İki gün süren fuarda öğrenciler üniversite temsilcileri ile birebir görüşerek üniversitelerin akademik ve fiziki olanakları hakkında merak ettikleri sorulara cevap ararken üniversite temsilcileri de dağıttıkları tanıtım materyalleri eşliğinde öğrencileri aydınlattılar.

Ankara'da düzenlenen fuarda KMÜ'yü Ayşegül Yıkılmaz, Nefise Yüksel Taşar, Mahmut Tanrıverdi ve Murat Beyaz temsil etti.