KIRAÇ, KMÜ’DE KONSER VERECEK

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 85            20.05.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde 25 Mayıs 2011 Çarşamba günü yapılacak olan 2010-2011 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni hazırlıkları tamamlandı. Mezuniyet töreninin ardından sevilen sanatçı Kıraç, mezunların ve ailelerin mutluluklarına ortak olacak.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat 18.00’de yapılacak olan mezuniyet töreni, üst düzey yöneticilerinin katılımının yanısıra, üniversitenin akademik, idari personeli, …. sayıda mezun ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek. Tören günü hava durumu parçalı bulutlu olacağı için, Rektörlük tarafından mezunların hepsine yağmurluk verilecek.

Mezunların kortej geçişi, Türkiye ve dünya genelinde başarılı olan öğrencilere ödüllerinin verilmesi, okul birincilerinin kütüğe isim çakmaları, ardından diplomaların verilmesi ve kep atma gibi etkinliklerin 19.30’a kadar sürmesi planlanıyor.

Mezuniyet töreninin ardından sevilen sanatçı Kıraç, Kemal Kaynaş Stadyumunda 21.00’de konser verecek. Mezunların, ailelerinin ve tüm Karaman halkının katılabileceği konserde Kıraç, sevilen parçalarını seslendirecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 2010-2011 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni ve Kıraç konserinin, TRT ekibi tarafından da çekimleri yapılacak.