KMÜ REKTÖRÜ ŞÖLENDE ŞİİR OKUDU

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 90            23.05.2011

Şölen kapsamında, şiir dinletisi ve sonrasında neyzen öğrencilerin sunduğu minik konserin ardından teşekkür plaketi vermek üzere platforma davet edilen Rektör Gökmen, öğrencilerin sunduğu  şiir dinletisine Sezai Karakoç’un sevilen “Yağmur Duası” şiiri ile katkı yaptı. “Ben geldim geleli açmadı gökler/Ya ben bulutları anlamıyorum/Ya bulutlar benden bir şeyler bekler/Hayat bir ölümdür aşk bir uçurum/Ben geldim geleli açmadı gökler dizeleri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencileri tarafından coşku ile alkışlandı. Şiiri ilgi ile dinleyen öğrenciler, bahar şölenindeki en anlamlı süprizi yaşadıklarını ifade ettiler. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde yapılan bahar şöleninde, Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in okuduğu şiir, öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Coşkulu bir tezahürat ile platforma gelen Rektör okuduğu şiirle öğrencilerden alkış aldı.