BAHAR ŞÖLENİ SERGİSİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 95            24.05.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bahar şöleni, Meslek Yüksekokulu El sanatları Bölümü öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı birbirinden renkli ve emek verilmiş olan çalışmalarının sergisi ile renklendi. Yetenekli öğrencilerin hazırladıkları cam boyama, seramik, halı deseni gibi çalışmalar, bahar şölenine katılan öğrenciler ve personel tarafından ilgi ile incelendi.

Halıcılık Kilimcilik ile Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümüne devam eden 1.nci ve 2.nci sınıf öğrencilerin keçe, el dokuma, halı, kilim, cam boyama, çamur üzerine hazırlanmış üç boyutlu figürleri içeren temel sanat eğitimi çalışmalarının bulunduğu sergi açılışı, şölen başlangıcında çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, protokol üyeleri ve beraberindeki öğretim üyeleri tarafından yapıldı. Bahar şöleninde gösterime sunulan sergi, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.