T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 19                      06.04.2009

Genel Müdür Sayın Can Akın ÇAĞLAR Karaman’daki programının ikinci bölümü’nde ilimiz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonu’nda Karamanlı sanayici ve işadamları ile bir araya gelerek söyleşi yapacaktır.

7 Nisan 2009 Salı günü saat:14.00’de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Amfisi’nde gerçekleştirilecek konferansa ve arkasından Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonu’nda yapılacak söyleşi programına tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi, Karamanda bulunan Sanayici ve İşadamlarımız ve Karaman halkı davetlidir.