ABBAS GÜÇLÜ’NÜN MİLLİYET GAZETESİNDE YAYINLANAN ÜNİVERSİTEMİZ İLE İLGİLİ YAZISI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 99           03.06.2011

Kanal D’de her hafta ekrana gelen “Abbas Güçlü ile Genç Bakış” programının yayını, 12 Mayıs tarihinde üniversitemizden gerçekleştirildi.

Programın sunucusu Abbas Güçlü, 27 Mayıs tarihinde Milliyet Gazetesindeki köşe yazısında; "son beş yıl içinde kurulan üniversitelerden bazıları hala yerinde saysa da müthiş bir başarı örneği sergileyenler de yok değil" diye yazdı ve üniversitemizi bunlar arasında saydı.

Güçlü, "Hem kampüs altyapısı hem de akademik kadro ve araştırma konusunda, henüz çok yeni olmalarına rağmen kırk yılık üniversitelere taş çıkartan bir performans sergilemişler" şeklinde düşüncelerini aktardı.

Abbas Güçlü’nün 27 Mayıs tarihli Milliyet Gazetesindeki köşe yazısı aşağıda sunulmuştur: