KMÜ TÖMER'DEN DOSTLUK MAÇI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KMÜ TÖMER) tarafından üniversitede öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik dostluk maçı düzenlendi.

Üniversite halı sahasında yapılan futbol maçı, KMÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri ile TÖMER takımı arasında oynandı. Öğrenciler arasında dostluk ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilen müsabaka sonunda, tüm sporculara ve seyircilere tatlı ikramında bulunuldu.

Kardeşlik duygularının ve centilmence tavırların hakim olduğu maç hakkında konuşan KMÜ TÖMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Göz, “Türk kökenli ve yabancı kökenli öğrencilerimiz arasında kaynaşmanın gerçekleşmesi ve futbol yoluyla sevgi, hoşgörü ve kardeşliğin artması için böyle bir müsabaka düzenledik. Uzak arkadaşlıkların pekiştiği bir dostluk maçı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik temalı etkinliklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek.” dedi.

Etkinlik, Türk bayrağı önünde gerçekleştirilen fotoğraf çekimiyle son buldu.