KMÜ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. KEMAL ESENGÜN’DEN TEŞEKKÜR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 102           06.06.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Esengün, kalp rahatsızlığı yaşadığı dönemde geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese bir teşekkür mesajı yayınladı.

Prof. Dr. Kemal Esengün: “Kalp rahatsızlığı yaşadığım dönemde hastaneye, evime, işyerime gelerek, telefonla arayarak  ‘geçmiş olsun dileklerini’  ifade eden tüm dostlarıma, özellikle Karaman Valimiz Sayın Süleyman Kahraman’a, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Kamil Uğurlu’ya, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile basın mensuplarımız başta olmak üzere, Selçuklu Hastanesi doktorları ve yetkililerine, Meram Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Yazıcı’ya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Karataş’a, Genel Sekreterimiz Ahmet Tüfekçi’ye ve tüm akademik ile idari personelimize, kıymetli Karaman’lılara, sevgili öğrencilerime, Türkiye’nin farklı bölgelerinden bana ulaşıp moral vererek sağlığıma kavuşmamda büyük rolü olan bütün dostlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Ayrıca, her an yanımda olup bana manevi destek veren sevgili aileme minnettarım. Karaman’da ve farklı illerde gönül bağımız olan tüm dostlarıma sağlıklı günler diliyor, saygılar sunuyorum” açıklamasını yaptı.